Iako su tradicionalni aparati na galone funkcionalni, vremena su se promijenila, pa tako i aparati! Postali su čišći, elegantniji i ekološki prihvatljiviji. Otkrijte prednosti POU (Point Of Use) aparata za vodu.

POU – ekološki aparati za vodu

  • Brza i jednostavna instalacija na zaporni ventil hladne vode
  • Neograničene količine vruće i hladne vode
  • Bez galonskih boca
  • Fiksni trošak
  • Mogućnost besplatnog probnog perioda

Zamijenite aparate koji koriste vodu u galonskim bocama i odaberite pametnije rješenje! Ovaj aparat koristi vodu iz vodovoda koju pročišćuje i omogućava konzumaciju čiste i zdrave vode.

POU aparat za vodu ekološki je proizvod koji u potpunosti zamjenjuje standardne aparate za vodu s galonskim bocama. Korištenjem POU aparata voda se dodatno pročišćava od klora i kamenca, pijeska, hrđe, blata i ostalih nečistoća koje u vodi iz vodovoda možemo pronaći. Korištenjem POU aparata uživajte u toploj i hladnoj vodi iznimne čistoće i kvalitete te uštedite novac koji trošite na konstantno naručivanje vode u galonima.

Tehnički uvjeti potrebni za postavljanje POU aparata​

Aparat se priključuje na postojeći dovod vode- zaporni ventil hladne vode (kutni ventil ½” ili 3/8) koji se nalazi ispod umivaonika, sudopera, vodokotlića ili aparata za kavu.

Nije nužno da se aparat nalazi u samoj blizini dovoda vode jer se isti povezuju fleksibilnom elastičnom cijevi promjera 5mm ( udaljenost do 20 m), koju sakrijemo u kanalice.

Na mjestu gdje želite da stoji aparat potrebna je utičnica za struju.